Om OKpriser

OKpriser har base i Vejle området, hvor vi har mere end 3000 kvm. med nye og brugte byggematerialer, som vi sælger efter filosofien "hurtigt ind og hurtigt ud", hvilket naturligvis kommer vore kunder til gode.

Vi sender materialer til hele landet med dag til dag levering.

Materialerne er fortrinsvis døre og porte af enhver slags, vinduer, loft- og gulvbeklædning, glasruder og –plader, limtræsbjælker og tagpap, men kan også være restpartier af andre materialetyper.

Derimod sælger vi ikke tømmer, isolering, betonvarer, cement etc., der er meget voluminøse eller tunge i forhold til værdien.

Vi har gennem årene opbygget et godt samarbejde med en lang række producenter af døre, vinduer og glas, bygge- og entreprenørfirmaer samt trælasthandlere etc. om at videresælge overskudsmaterialer, materialer på fejlmål eller med småskader samt restpartier. Vi videresælger også nye og brugte byggematerialer fra private.
Endelig har vi et samarbejde med en række nedrivningsfirmaer om at formidle genanvendelige materialer af de nævnte typer, således at de transporteres direkte fra nedrivningspladsen til vore lagre.

Her har vi også et værksted, hvor vi kan efterse materialerne, udføre reparationer og endelig være behjælpelige med visse tilvirkninger herunder afkortning af døre, skiftning af ruder etc. ligesom vi har en produktion af dørkarme.
Vi forholder os kritisk til de varer og byggematerialer, som vi sælger, da vi har ambitioner om at se vore kunder mere end en gang. Vi er også fleksible med hensyn til at finde netop de byggematerialer, som du søger, hvis de ikke allerede er på lager.

OKpriser er et beskyttet varemærke ejet af OKpriser.dk A/S, der med hovednavnet Stanton A/S er et økonomisk solidt selskab etableret i 1980.